Αθλητικές Διοργανώσεις

Αεροφωτογράφηση και αεροβιντεοσκόπηση αθλητικών διοργανώσεων - αγωνισμάτων

Οπτικοακουστική κάλυψη από αέρος μιας αθλητικής διοργάνωσης ή ενός υπαίθριου αθλητικού αγώνα με ταυτόχρονη αναμετάδοση του αγώνα. Αεροβιντεοσκόπηση ενός αγωνίσματος με εναέρια πλάνα που ακολουθούν την/τον αθλούμενο. Αεροφωτογράφιση με κοντινά πλάνα σε σημεία που δεν έχει πρόσβαση ο απλός φωτογράφος.


Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να καλύψει τις ακόλουθες περιπτώσεις:


  • Εναέριες λήψεις σε αγώνες αυτοκινήτου, ράλι, βιντεοσκόπηση αγώνων μηχανών
  • Αεροβιντεοσκόπηση και αεροφωτογράφιση με κοντινά πλάνα, από αγώνες ΣΚΙ (θαλάσσιο ή βουνού) με το drone να ακολουθεί τον αθλητή
  • Αεροβιντεοσκόπηση και αεροφωτογράφιση θαλάσσιων αγωνισμάτων – ιστιοπλοΐα, αγώνες κανό, αγώνες ταχυπλόων, αγώνες jet ski κ.α.
  • Οπτικοακουστική κάλυψη αγώνα τένις, μπάσκετ, ποδοσφαίρου που οργανώνονται σε υπαίθρια γήπεδα – ή σε κλειστούς χώρους με υψηλή οροφή
  • Υπαίθρια αθλήματα – αγωνίσματα όπως τοξοβολία, γκόλφ, beach volley, πόλο, κρίκετ, σφαιροβολία, ακόντιο
  • Αγωνίσματα στίβου με δυνατότητα ακολουθίας του αθλητή από το drone όπως: βάδην, μαραθώνιους, άλματα, αγωνίσματα ταχύτητας (100 μ, 300 μ κτλ)

Ποτέ η λήψη εναέριων πλάνων δεν ήταν τόσο οικονομική!

Τα έργα μας

όλα τα έργα

Με τα μή-επανδρωμένα drones η λήψη εναέριων φωτογραφιών και video είναι πλέον υπόθεση απλή και ιδιαίτερα οικονομική! Αναλαμβάνουμε την λήψη εναέριων video σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Περιγράψτε μας την περίσταση σας και θα σας πούμε τις ιδέες μας!

Συμπληρώστε τη διπλανή φόρμα με τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Περιγράψτε μας τις ανάγκες σας για αεροφωτογράφηση, αεροβιντεοσκόπηση αναφέροντας μας: Α) την περίσταση Β) το μέρος Γ) την επιθυμητή ημερομηνία και μέρος συνάντησης.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

(προαιρετικό)

(προαιρετικό)

Περιγράψτε μας την περίσταση, το μέρος που θα γίνει η αεροφωτογράφηση, την ημέρα και ώρα