Φυσικές Καταστροφές

Αεροφωτογράφηση και αεροβιντεοσκόπηση φυσικών καταστροφών

Συμμετέχουμε σε αποστολές διάσωσης σε περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές. Πετάμε τα μη-επανδρωμένα drones σε ιδιαίτερα δυσπρόσιτα σημεία υψηλού κινδύνου για να φωτογραφήσουμε και να βιντεοσκοπήσουμε την κατάσταση και να εντοπίσουμε με τις κάμερες υψηλής ευκρίνειας για επιζώντες ή τραυματίες. Λήψη φωτογραφιών και βίντεο από σημεία που δεν μπορεί να έχει πρόσβαση ο απλός φωτογράφος.


Αναλαμβάνουμε την αεροφωτογράφηση και αεροβιντεοσκόπηση περιοχών που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές όπως θεομηνίες, πυρκαγιές, σεισμούς, πλημύρες, βομβαρδισμούς, τσουνάμι κ.α.


Τα μη επανδρωμένα drones μπορούν να πετάξουν σε χαμηλά ή ιδιαίτερα υψηλά υψόμετρα (άνω των 1000 μέτρων) και σε θερμοκρασίες από -10 – 40 βαθμούς. Η συνεχή λήψη που έχουμε στην τηλεκατεύθυνση, μας βοηθάει να τα κατευθύνουμε σε δυσπρόσιτα σημεία, χωρίς να απαιτείται να έχουμε άμεση οπτική επαφή με το τετρακόπτερο.


Ποτέ η λήψη εναέριων πλάνων δεν ήταν τόσο οικονομική!

Τα έργα μας

όλα τα έργα

Με τα μή-επανδρωμένα drones η λήψη εναέριων φωτογραφιών και video είναι πλέον υπόθεση απλή και ιδιαίτερα οικονομική! Αναλαμβάνουμε την λήψη εναέριων video σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Περιγράψτε μας την περίσταση σας και θα σας πούμε τις ιδέες μας!

Συμπληρώστε τη διπλανή φόρμα με τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Περιγράψτε μας τις ανάγκες σας για αεροφωτογράφηση, αεροβιντεοσκόπηση αναφέροντας μας: Α) την περίσταση Β) το μέρος Γ) την επιθυμητή ημερομηνία και μέρος συνάντησης.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

(προαιρετικό)

(προαιρετικό)

Περιγράψτε μας την περίσταση, το μέρος που θα γίνει η αεροφωτογράφηση, την ημέρα και ώρα