Γάμοι - Βαπτίσεις

Αεροφωτογράφηση και αεροβιντεοσκόπηση του γάμου ή της βάπτισης σας!

Βιντεοσκόπηση Γάμου

Αποφασίσατε να οργανώσετε το γάμο σας σε νησί ή στο ύπαιθρο; Επιλέξτε μας για την αεροβιντεοσκόπηση του γάμου σας. Εξειδικευόμαστε στην αεροφωτογράφιση και αεροβιντεοσκόπηση γάμων με τετρακόπτερα drones τελευταίας τεχνολογίας με σταθερές κάμερες υψηλής ανάλυσης 4K. Οι αεροφωτογραφίες γάμου αποτελούν ένα μοναδικό ενθύμιο για εσάς και τους αγαπημένους σας!


Αναλαμβάνουμε την λήψη εναέριων επαγγελματικών βίντεο (κοντινά ή μακρινά) της νύφης και του γαμπρού και των καλεσμένων. Εμείς θα σας παραδώσουμε τις αεροφωτογραφίες ή/και το αεροβίντεο με ψηφιακή επεξεργασία μαζί με τις υπόλοιπες φωτογραφίες – βίντεο του γάμου σας, για να διατηρήσετε ένα μοναδικό και πρωτοποριακό ενθύμιο αγάπης!


Αεροφωτογράφηση του ζευγαριού με πανοραμικά πλάνα δίπλα σε λίμνες, ποτάμια, δάση, νησιά, κορυφές βουνών, μαρίνες ή όπου αλλού επιλέξετε να φωτογραφηθείτε. Το βίντεο γάμου πρέπει να περιέχει και εναέριες λήψεις από τους καλεσμένους για να δημιουργεί μια όμορφη ανάμνηση του πλήθους των καλεσμένων και της γύρω περιοχής! Με τα drone μας μπορούμε να προσθέσουμε ειδικά εφέ στα βίντεο όπως: boomerang shot, asteroid shot, tiny worlds, 360, timelapse κτλ. Αεροφωτογραφίες γάμου - μια μοναδική ανάμνηση αγάπης!

 

 
Μερικές ιδέες μας:

  • Αεροβιντεοσκόπηση του μυστηρίου σε ξωκκλήσια, κήπους ή αυλές βιλών
  • Εναέρια φωτογράφηση του ζευγαριού από ψηλά δίπλα στο κύμα – κατά το ηλιοβασίλεμα
  • Αεροβιντεοσκόπηση του ζευγαριού με πανοραμικά πλάνα στην πλαγιά ενός βουνού
  • Εναέριες λήψεις του ζευγαριού σε μαρίνα με γιώτ
  • Αεροβιντεοσκόπηση - αεροφωτογράφιση του ζευγαριού μέσα σε βάρκα στην μέση μιας λίμνης
  • Αεροφωτογράφιση του ζευγαριού από ψηλά μέσα στο δάσος ή σε ξέφωτο
  • Αεροβιντεοσκόπηση της εισόδου και εξόδου της νύφης στην εκκλησία
  • Αεροβιντεοσκόπηση με πλησίασμα της νύφης και του γαμπρού από ψηλά τη στιγμή του φιλιού

Ποτέ η λήψη εναέριων πλάνων δεν ήταν τόσο οικονομική!

Τα έργα μας

όλα τα έργα

Με τα μή-επανδρωμένα drones η λήψη εναέριων φωτογραφιών και video είναι πλέον υπόθεση απλή και ιδιαίτερα οικονομική! Αναλαμβάνουμε την λήψη εναέριων video σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Περιγράψτε μας την περίσταση σας και θα σας πούμε τις ιδέες μας!

Συμπληρώστε τη διπλανή φόρμα με τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Περιγράψτε μας τις ανάγκες σας για αεροφωτογράφηση, αεροβιντεοσκόπηση αναφέροντας μας: Α) την περίσταση Β) το μέρος Γ) την επιθυμητή ημερομηνία και μέρος συνάντησης.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

(προαιρετικό)

(προαιρετικό)

Περιγράψτε μας την περίσταση, το μέρος που θα γίνει η αεροφωτογράφηση, την ημέρα και ώρα