Καλοκαιρινοί Προορισμοί

Αεροφωτογράφηση και αεροβιντεοσκόπηση καλοκαιρινών προορισμών

Εναέρια πλάνα από παραλίες, αεροφωτογράφηση ακτών και θαλασσών, αεροβιντεοσκόπηση από λιμάνια, κοσμικές ακτές, καλοκαιρινές δραστηριότητες και αθλήματα. Βιντεοσκόπηση με drone στη Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη και γενικά σε όλη τη Μακεδονία.


Η άνοιξη και το καλοκαίρι ενδεικνύονται για την λήψη αεροφωτογραφιών ή βίντεο καθώς η φύση φοράει τα καλύτερα της χρώματα και αυτά αποτυπώνονται με κάθε λεπτομέρεια στους φακούς υψηλής ανάλυσης των drones.


Αποθανατίζουμε με drones νησιά, κοσμικούς προορισμούς, καλοκαιρινά θέρετρα, καλοκαιρινές εκδηλώσεις , διοργανώσεις στο ύπαιθρο, καλοκαιρινές ομαδικές αποδράσεις σε βουνό και θάλασσα.


Ποτέ η λήψη εναέριων πλάνων δεν ήταν τόσο οικονομική!

Τα έργα μας

όλα τα έργα

Με τα μή-επανδρωμένα drones η λήψη εναέριων φωτογραφιών και video είναι πλέον υπόθεση απλή και ιδιαίτερα οικονομική! Αναλαμβάνουμε την λήψη εναέριων video σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Περιγράψτε μας την περίσταση σας και θα σας πούμε τις ιδέες μας!

Συμπληρώστε τη διπλανή φόρμα με τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Περιγράψτε μας τις ανάγκες σας για αεροφωτογράφηση, αεροβιντεοσκόπηση αναφέροντας μας: Α) την περίσταση Β) το μέρος Γ) την επιθυμητή ημερομηνία και μέρος συνάντησης.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

(προαιρετικό)

(προαιρετικό)

Περιγράψτε μας την περίσταση, το μέρος που θα γίνει η αεροφωτογράφηση, την ημέρα και ώρα