Οικόπεδα - Αγροτεμάχια

Αεροφωτογράφιση – Αεροβιντεοσκόπηση Οικοπέδων , Αγροτεμαχίων

Αεροφωτογράφηση Οικοπεδων

Αεροφωτογράφηση οικοπέδων με τετρακόπτερο drone , αεροβιντεοσκόπηση και εναέριες λήψεις από οικόπεδα - αγροτεμάχια για χρήση στην πολεοδομία ή στο κτηματολόγιο. Τα τετρακόπτερα μας διαθέτουν υπερ-υψηλής ανάλυσης κάμερες και είναι ιδανικά για λήψη αεροφωτογραφιών από μεγάλο υψόμετρο για real estate. Εναέριες λήψεις με κάμερες drone για ιδιώτες, μεσίτες, αρχιτέκτονες, εργολάβους, μηχανικούς.

 

Αναλαμβάνουμε την αεροφωτογράφηση του οικοπέδου σας με παράλληλη βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση της έκτασης από ψηλά, με κάμερα υπερ-υψηλής ευκρίνειας. Οι τιμές μας είναι ιδιαίτερα προσιτές! Για τιμή για αεροφωτογράφιση οικοπέδου ή αγροτεμαχίου, επικοινωνήστε μαζί μας να σας δώσουμε προσφορά. Εαν επιθυμείτε αεροφωτογράφηση για το κτηματολόγιο ή την πολεοδομία το κόστος δεν υπερβαίνει τα 60 ευρώ!

 

Μπορούμε να καλύψουμε περιπτώσεις όπως:

  • Εναέριες λήψεις βίντεο του οικοπέδου σας από διαφορετικές γωνίες και ύψη
  • Αεροφωτογράφιση εκτάσεων σε δύσβατες περιοχές
  • Αεροφωτογράφηση οικοπέδων από μεγάλο υψόμετρο
  • Αεροφωτογράφηση οικοπέδων, αγροτεμαχίων στα όρια με άλλα οικόπεδα
  • Αεροφωτογράφηση για το κτηματολόγιο
  • Αεροφωτογράφηση για την πολεοδομία
  • Λήψεις βίντεο από δασικές εκτάσεις, λήμνες, παραθαλάσσιες εκτάσεις, οικόπεδα δίπλα σε ποτάμια

 

Σας παραδίδουμε το τελικό video με ειδική ψηφιακή επεξεργασία που περιλαμβάνει δέσιμο με μουσικό background της επιλογής σας, ψηφιακό δέσιμο των διαφορετικών σκηνών, εμφάνιση του στίγματος του οικοπέδου σας στο χάρτη (το ζητάνε από το κτηματολόγιο) και προαιρετικά προσθήκη υποτίτλων ή πλαισίων κειμένων.

Ποτέ η λήψη εναέριων πλάνων δεν ήταν τόσο οικονομική!

Τα έργα μας

όλα τα έργα

Με τα μή-επανδρωμένα drones η λήψη εναέριων φωτογραφιών και video είναι πλέον υπόθεση απλή και ιδιαίτερα οικονομική! Αναλαμβάνουμε την λήψη εναέριων video σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Περιγράψτε μας την περίσταση σας και θα σας πούμε τις ιδέες μας!

Συμπληρώστε τη διπλανή φόρμα με τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Περιγράψτε μας τις ανάγκες σας για αεροφωτογράφηση, αεροβιντεοσκόπηση αναφέροντας μας: Α) την περίσταση Β) το μέρος Γ) την επιθυμητή ημερομηνία και μέρος συνάντησης.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

(προαιρετικό)

(προαιρετικό)

Περιγράψτε μας την περίσταση, το μέρος που θα γίνει η αεροφωτογράφηση, την ημέρα και ώρα