Παρελάσεις - Πορείες

Αεροφωτογράφηση και αεροβιντεοσκόπηση παρελάσεων - πορειών

Αεροφωτογράφηση μαθητικής παρέλασης, αεροβιντεοσκόπηση μαθητικών παρελάσεων των μεγάλων εθνικών εορτών. Εναέριες φωτογραφικές λήψεις των μαθητών από χαμηλό ή υψηλό υψόμετρο.


Οπτικοακουστική κάλυψη κάθε μορφής παρέλασης – πολιτικές ή στρατιωτικές παρελάσεις – με μη-επανδρωμένα drones. Πανοραμική κάλυψη από χαμηλό υψόμετρο των συμμετεχόντων και των παρευρισκόμενων.


ΠΟΡΕΙΕΣ - ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αεροφωτογράφιση και αεροβιντεοσκόπηση πορειών και διαδηλώσεων με μακρινά πλάνα του πλήθους ή κοντινά πλάνα. Δυνατότητες λήψης της διαδρομής της διαδήλωσης από διαφορετικά πλάνα ή σημεία της πορείας.

Ποτέ η λήψη εναέριων πλάνων δεν ήταν τόσο οικονομική!

Τα έργα μας

όλα τα έργα

Με τα μή-επανδρωμένα drones η λήψη εναέριων φωτογραφιών και video είναι πλέον υπόθεση απλή και ιδιαίτερα οικονομική! Αναλαμβάνουμε την λήψη εναέριων video σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Περιγράψτε μας την περίσταση σας και θα σας πούμε τις ιδέες μας!

Συμπληρώστε τη διπλανή φόρμα με τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Περιγράψτε μας τις ανάγκες σας για αεροφωτογράφηση, αεροβιντεοσκόπηση αναφέροντας μας: Α) την περίσταση Β) το μέρος Γ) την επιθυμητή ημερομηνία και μέρος συνάντησης.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

(προαιρετικό)

(προαιρετικό)

Περιγράψτε μας την περίσταση, το μέρος που θα γίνει η αεροφωτογράφηση, την ημέρα και ώρα