Τουριστικά Θέρετρα

Αεροβιντεοσκόπηση και αεροφωτογράφιση τουριστικών θέρετρων

Βιντεοσκόπηση και λήψη εναέριων πλάνων με τετρακόπτερα drones για κάθε μορφής τουριστικό αξιοθέατο, τουριστική ατραξιόν. Φωτογράφηση και εναέριες λήψεις από τουριστικά θέρετρα , υπαίθρια μνημεία, αξιοθέατα, τουριστικά μαγαζιά , bar, εστιατόρια, ταβέρνες σε τουριστικές περιοχές. Αναλαμβάνουμε αεροβιντεοσκόπηση με drone σε Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Καβάλα, Σέρρες και γενικά σε όλη τη Μακεδονία.


Ενισχύστε τον τουρισμό προβάλλοντας την τουριστική σας επιχείρηση με εναέριες λήψεις ! Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία ενός διαφημιστικού κλιπ με δέσιμο εναέριων βίντεο με μουσική και επαγγελματική επεξεργασία αεροφωτογραφιών.


Ιδέες για να προβάλλετε το θέρετρο σας:


  • Αεροφωτογράφηση ενός χειμερινού θερέτρου σε χιόνια από μεγάλο υψόμετρο ή από κοντινές αποστάσεις
  • Αεροβιντεοσκόπηση ενός ξενοδοχείου και δέσιμο του βίντεο με εναέρια πλάνα της γύρω περιοχής, των αξιοθεάτων και τον σημείων ενδιαφέροντος για τους τουρίστες
  • Αεροφωτογράφιση και δημιουργία φωτογραφικού άλμπουμ με αεροφωτογραφίες του ξενοδοχείου και της γύρω περιοχής. Ανάρτηση του άλπουμ στην ιστοσελίδα σας
  • Αεροφωτογραφίες και πανοραμικά πλάνα της επιχείρησης σας στο booking.com

Ποτέ η λήψη εναέριων πλάνων δεν ήταν τόσο οικονομική!

Τα έργα μας

όλα τα έργα

Με τα μή-επανδρωμένα drones η λήψη εναέριων φωτογραφιών και video είναι πλέον υπόθεση απλή και ιδιαίτερα οικονομική! Αναλαμβάνουμε την λήψη εναέριων video σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Περιγράψτε μας την περίσταση σας και θα σας πούμε τις ιδέες μας!

Συμπληρώστε τη διπλανή φόρμα με τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Περιγράψτε μας τις ανάγκες σας για αεροφωτογράφηση, αεροβιντεοσκόπηση αναφέροντας μας: Α) την περίσταση Β) το μέρος Γ) την επιθυμητή ημερομηνία και μέρος συνάντησης.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

(προαιρετικό)

(προαιρετικό)

Περιγράψτε μας την περίσταση, το μέρος που θα γίνει η αεροφωτογράφηση, την ημέρα και ώρα