Χειμερινοί Προορισμοί

Αεροφωτογράφηση και αεροβιντεοσκόπηση χειμερινών προορισμών

Αποθανατίζουμε τις χειμερινές σας αποδράσεις από τον αέρα! Αεροφωτογράφηση χειμερινών προορισμών, αεροβιντεοσκόπηση χειμερινών προορισμών με μη-επανδρωμένα drones. Καλύπτουμε χιονοδρομικά κέντρα στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα: Σέλι, 3-5 Πηγάδια, Καιμακτσαλαν, Βασιλίτσα, Ελατοχώρι, Λαιλιας.


Πετάμε εκεί που δεν μπορεί αν φτάσει ένας απλός φωτογράφος και φωτογραφίζουμε από ψηλά χειμερινά καταλύματα, χειμερινά τοπία, χιονισμένες πλαγιές, χιονοδρομικά κέντρα, καταφύγια σε απόκρημνες πλαγιές.


Μοναδικές λήψεις με drone από χιονισμένα βουνά! Το drone μπορεί να σας ακολουθήσει από υψόμετρο και να καταγράψει το μονοπάτι σας μέσα στη φύση!


Οι ιδέες μας:


  • Εάν είστε επαγγελματίας ή ερασιτέχνης σκιέρ, αναλαμβάνουμε με ελάχιστο κόστος να καταγράψουμε την διαδρομή σας – κατάβαση για να έχει ένα μοναδικό ενθύμιο
  • Εάν είστε ορειβάτης, μπορούμε να καταγράψουμε από απόσταση ασφαλείας τις αναρριχήσεις σας
  • Αεροφωτογράφηση και βιντεοσκόπηση της διαδρομής σας ανάμεσα στο δάσος ή δίπλα σε ποτάμια ή καταρράκτες
  • Αεροβιντεοσκόπηση της καθόδου με κανό - καγιάκ
  • Αεροβιντεοσκόπηση μιας διαδρομής σας με άλογο – αεροφωτογράφιση δραστηριοτήτων σε φάρμες

Ποτέ η λήψη εναέριων πλάνων δεν ήταν τόσο οικονομική!

Τα έργα μας

όλα τα έργα

Με τα μή-επανδρωμένα drones η λήψη εναέριων φωτογραφιών και video είναι πλέον υπόθεση απλή και ιδιαίτερα οικονομική! Αναλαμβάνουμε την λήψη εναέριων video σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Περιγράψτε μας την περίσταση σας και θα σας πούμε τις ιδέες μας!

Συμπληρώστε τη διπλανή φόρμα με τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Περιγράψτε μας τις ανάγκες σας για αεροφωτογράφηση, αεροβιντεοσκόπηση αναφέροντας μας: Α) την περίσταση Β) το μέρος Γ) την επιθυμητή ημερομηνία και μέρος συνάντησης.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

(προαιρετικό)

(προαιρετικό)

Περιγράψτε μας την περίσταση, το μέρος που θα γίνει η αεροφωτογράφηση, την ημέρα και ώρα