Είπαν για εμάς

Έχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες! Φροντίζουμε πάντα να παρέχουμε επαγγελματικές λύσεις και να συμβουλεύουμε τους πελάτες μας σχετικά με τις λήψεις και το περιεχόμενο των αεροφωτογραφιών. Προετοιμάζουμε κατάλληλα τον χώρο πριν τις λήψεις και προσέχουμε πάντα τις λεπτομέρειες. Δείτε παρακάτω τι είπαν για εμάς πελάτες μας.

Δεν το περίμενα το ξενοδοχείο μου να δείχνει τόσο όμορφο από ψηλά! Μου έκανε εντύπωση το πόση λεπτομέρεια μπορεί να κρύβει μια αεροφωτογραφία και πόσο ολοκληρωμένο μπορεί να δείχνει το ξενοδοχείο από ψηλά!
Αεροφωτογράφηση ξενοδοχείου στη Χαλκιδική
Με εξέπληξε το αποτέλεσμα από την αεροφωτογράφηση
Ιδιοκτήτης Ξενοδοχείου
Μια φίλη μου, μου πρότεινε να προσθέσω στο βίντεο και μερικά πλάνα από αεροφωτογραφίες με drone. Μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και δεν το μετάνιωσα! Στις αεροφωτογραφίες φαίνονται όλοι οι καλεσμένοι μας και φαίνεται πολύ γραφική η εκκλησία από ψηλά με τον κόσμο μαζεμένο στο προαύλιο!
Αεροφωτογράφηση - βιντεοσκόπηση γάμου
Το βίντεο του γάμου μας ήταν τέλειο!
Νύφη, Μαρία.Ζ
Ανέθεσα πέρσυ στην DroneVideos την λήψη αεροβίντεο και αεροφωτογραφιών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Η εταιρεία κατάφερε να μας παραδώσει το ψηφιακό υλικό από τις λήψεις πιο σύντομα από ότι μας υποσχέθηκαν και το τελικό αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό!
Αεροφωτογράφηση στο Γαλαξίδι
Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συνεργασία μας
Θωμάς Κ.